Έπιπλα ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 επιπλα | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Προβληθείτε εδώ

 
Έπιπλα Mikant Specchio (Σπέκιο) Έπιπλα Ευαγγελίδης Έπιπλα Τηνιακός Έπιπλα Milano de Έπιπλα Studio Casa Έπιπλα Elementi StockParty Έπιπλα Νέα Διάσταση Έπιπλο Μόσχου Systema di Cucina εδώ ΕΠΙΠΛΑ Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe GreeceΠΡΟΦΙΛ

Ηλεκτρονικές εκθέσεις επίπλου, γάμου και σπιτιού


Οι ηλεκτρονικές εκθέσεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ και ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ προβάλλουν φωτογραφίες επίπλου, ειδών σπιτιού και ειδών γάμου από όλα τα καταστήματα και παρέχουν στους καταναλωτές έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης και επιλογής επίπλων και ειδών γάμου από μεγάλη ποικιλία. Ταυτόχρονα, εξοικειώνουν τους κατασκευαστές και εμπόρους με το χώρο του ίντερνετ, προσφέροντας τους μια πλατφόρμα προβολής με χαμηλό κόστος.

Η ιδέα για τις ηλεκτρονικές εκθέσεις ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ και ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ γεννήθηκε στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2005 από δυο αποφοίτους της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.


Οι ιδρυτές


Στέφανος Σουλδάτος (Υπεύθυνος Πληροφορικής). Στέφανος Σουλδάτος Διπλωματούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA Graduate Business School και διδακτορικό στις Βάσεις Δεδομένων Διαδικτύου από το ΕΜΠ. Οι ακαδημαϊκές του επιδόσεις έχουν τιμηθεί με πληθώρα υποτροφιών και βραβείων. Ως σύμβουλος πληροφορικής έχει προσφέρει υπηρεσίες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), την Υπηρεσία Δημόσιας Διοίκησης του Βελγίου (FPS P&O), το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου και το Υπουργείο Μεταφορών της Ελλάδας. Ως ερευνητής, έχει εργαστεί σε ερευνητικά έργα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του πανεπιστημίου NJIT στην Αμερική, του ερευνητικού κέντρου Αθηνά και του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ). Ως μηχανικός πληροφορικής έχει εργαστεί στην εταιρία Fast Search & Transfer στη Νορβηγία, στο κέντρο ερευνών Δημόκριτος και στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου.

Χάρης Παυλίδης (Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Πελατών). Χάρης Παυλίδης Διπλωματούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ειδικεύεται στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και έχει εργαστεί στην κατασκευή εκθεσιακών χώρων και συνεδριακών κέντρων. Η εμπειρία του και οι γνωριμίες του υπήρξαν ιδιαίτερα πολύτιμες για τη δημιουργία των ηλεκτρονικών μας εκθέσεων.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ-ΟΜΙΛΙΕΣ-ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Συνέντευξη στο Star Channel


Ο συνιδρυτής των ηλεκτρονικών εκθέσεων OlaTaEpipla.gr, OlaTouGamou.gr και OlaTouSpitiou.gr Στέφανος Σουλδάτος μιλάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Συνέντευξη στο SBC Business Channel


Ο συνιδρυτής των ηλεκτρονικών εκθέσεων OlaTaEpipla.gr, OlaTouGamou.gr και OlaTouSpitiou.gr Στέφανος Σουλδάτος μιλάει ζωντανά στην εκπομπή MARKET LIVE του οικονομικού τηλεοπτικού καναλιού SBC Business Channel που παρέχει Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Συνέντευξη σε εφημερίδα


Ο συνιδρυτής των ηλεκτρονικών εκθέσεων OlaTaEpipla.gr, OlaTouGamou.gr και OlaTouSpitiou.gr Στέφανος Σουλδάτος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής 19 Ιουνίου 2011.

Βήμα
Ομιλίες σε σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες


Κληθήκαμε να μιλήσουμε σε σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες.

Ομιλίες σε σεμινάρια Ομιλίες σε σεμινάρια Ομιλίες σε σεμινάρια


Συμμετοχή σε εκθέσεις επίπλου, γάμου και σπιτιού


Συμμετέχουμε σε εκθέσεις επίπλου, γάμου και σπιτιού με στόχο την προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών.

Εκθέσεις


ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Εκπτωτικά πακέτα προβολής


Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε ένα από τα παρακάτω προτεινόμενα εκπτωτικά πακέτα προβολής:

Πακέτο 1: 500€/έτος
20 φωτογραφίες
Διαφημιστικό εικονίδιο σε τρεις κατηγορίες προϊόντων

Πακέτο 2: 1000€/έτος
30 φωτογραφίες
Διαφημιστικό εικονίδιο στα δεξιά ή στο πάνελ εικονιδίων στην κορυφή σε όλες τις σελίδες

Πακέτο 3: 1400€/έτος
30 φωτογραφίες
Προβολή στις επιλογές της πρώτης σελίδας

Πακέτο 4: 1800€/έτος
30 φωτογραφίες
Προβολή στις επιλογές της πρώτης σελίδας
Προβολή στο πάνελ εικονιδίων στην κορυφήΑναλυτικός τιμοκατάλογος


Αν τα προτεινόμενα πακέτα προβολής δε σας εξυπηρετούν, μπορείτε να φτιάξετε το πακέτο προβολής που ταιριάζει στις ανάγκες σας, σύμφωνα με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο που εμφανίζεται παρακάτω.

Προβολή φωτογραφιών
10 φωτογραφίες: 180€/έτος
20 φωτογραφίες: 320€/έτος
30 φωτογραφίες: 420€/έτος

Προβολή διαφημιστικού εικονιδίου - banner
Σε τρεις κατηγορίες προϊόντων: 280€/έτος
Στην αρχική σελίδα και τρεις κατηγορίες προϊόντων: 520€/έτος
Σε όλες τις σελίδες: 780€/έτος

Προβολή στο πάνελ εικονιδίων
Προβολή στο πάνελ εικονιδίων στην κορυφή: 600€/έτος

Προβολή στις επιλογές της πρώτης σελίδας
Εξάμηνη προβολή: 880€
Ετήσια προβολή: 1240€
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

500.000 επισκέπτες το χρόνο


Οι ηλεκτρονικές μας εκθέσεις διαφημίζονται σε μεγάλους κόμβους του ίντερνετ και εμφανίζονται πάντα στα πρώτα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google για διάφορες ερωτήσεις, π.χ. "έπιπλα", "είδη γάμου" κλπ. Έτσι, δεχόμαστε πολλές χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα αξιόπιστα στατιστικά Google Analytics.

statistics
25.000 επισκέπτες θα ενδιαφερθούν για την εταιρία σας


Κάθε εταιρία που προβάλλεται στις ηλεκτρονικές μας εκθέσεις προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Για παράδειγμα, η εταιρία ΜΠUΡΟS από τη Θεσσαλονίκη προσέλκυσε σε ένα χρόνο πάνω από 10.000 άτομα που περιεργάστηκαν τα προϊόντα της και είδαν τα στοιχεία επικοινωνίας της. Επιπλέον, πάνω από 12.000 άτομα προσελκύστηκαν από τις διακεκριμένες προβολές (επιλογές αρχικής σελίδας, πάνελ εικονιδίων) και κατέληξαν στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

statistics
Σύγκριση με άλλες δημοφιλείς μορφές διαφήμισης


Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες, αν σκεφτείτε την ανταπόκριση που θα έχετε. Έστω ότι θέλετε να επενδύσετε 500 ευρώ σε διαφήμιση:

1. Επενδύοντας 500 ευρώ στο OlaTaEpipla.gr για ένα χρόνο, θα προσελκύσετε πάνω από 4000 επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και πάνω από 3000 άτομα θα επιλέξουν να δουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας (σύμφωνα με τα στατιστικά της προβαλλόμενης εταιρίας Casa con Stile). Αυτοί οι 7000 πιθανοί πελάτες, θα έχουν ήδη δει τα προϊόντα σας στη σελίδα μας και επομένως το ενδιαφέρον τους θα είναι ενεργό και η πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας υψηλή.

2. Επενδύοντας 500 ευρώ σε μηχανές αναζήτησης (Ads), αγοράζετε περίπου 2500 επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας (0,20$ ανά πάτημα διαφήμισης). Αυτοί οι επισκέπτες δε θα έχουν δει τα προϊόντα σας προηγουμένως και δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στην ιστοσελίδα σας.

3. Επενδύοντας 500 ευρώ σε κάποιο περιοδικό, το ποσό δεν επαρκεί ούτε για μια πλήρη καταχώρηση και είναι απίθανο να επικοινωνήσουν μαζί σας 7000 πελάτες.

© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved