Όλα Τα Έπιπλα ... σε μια ιστοσελίδα!


Έπιπλα Παρασκευόπουλος - Επικοινωνία


Έπιπλα Παρασκευόπουλος


Η εταιρία Σωτήρης Παρασκευόπουλος, από το 1981 που ιδρύθηκε, σφραγίζει με την υπογραφή της το χώρο του σύγχρονου Ελληνικού επίπλου, προσθέτοντας στην ιστορία του μοναδικά, χειροποίητα κομμάτια τέχνης και ξύλου.

.Με αφετηρία το κλασικό, με εμφανή την προτίμηση στο νεοκλασικό και με το βλέμμα στραμμένο στο καινούργιο, στο σύγχρονο, τα έπιπλα του Σωτήρη Παρασκευόπουλου, ενώνουν αρμονικά τις τάσεις, τις εποχές, τις ηλικίες και απευθύνονται σε όλους.

.Μια μεγάλη συλλογή, από σαλόνια, μπουφέ, τραπεζαρίες, κρεβάτια, κομώ, γραφεία, βιβλιοθήκες, καρέκλες, τραπεζάκια, πολυθρόνες, κομμάτια διαχρονικά, όλα επώνυμα, όλα χειροποίητα, κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο, με άψογο φινίρισμα, σε μοναδικά σχέδια και συνδυασμένα με εξαιρετικά υφάσματα και αξεσουάρ, έχοντας ως μοναδικά, αλλά απαραίτητα συστατικά, την ποιότητα, την τέχνη και το μεράκι, σας περιμένουν να τα επιλέξετε... Στην τριαντάχρονη διαδρομή της στο επώνυμο έπιπλο, η εταιρία Σωτήρης Παρασκευόπουλος, τα τελευταία τρία χρόνια, επεκτείνει με επιτυχία τις δραστηριότητές της και στο χώρο του δαπέδου.

Με βάση, κυρίως το ξύλο, η εταιρία, πέραν της κατασκευής, ανέπτυξε ένα νέο σύστημα συναρμολόγησης, το οποίο προσφέρει μαζί με ένα τέλειο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα, ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο εγκατάστασης υπερυψωμένων δαπέδων.

Πρόκειται για δάπεδα, ειδικά μελετημένα, ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση κόλλας, ενώ, το «κούμπωμα» και το φινίρισμά τους εκτός από την τέλεια εφαρμογή που εγγυώνται, διατηρούν το πλεονέκτημα της διαρκούς πρόσβασης στο κάτω επίπεδο. Η τοποθέτηση γίνεται απευθείας στο μπετόν, χωρίς επίστρωση τσιμεντοκονίας, ενώ, οι ειδικά μελετημένες και ρυθμιζόμενες, σε ύψος, βάσεις, είναι σε θέση να απορροφήσουν μικρο- ανωμαλίες του εδάφους.

Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, το χαμηλό κόστος αλλά, κυρίως, το πλεονέκτημα της άμεσης - χωρίς κόλλας τοποθέτησης, κάνει αυτό το πάτωμα να κερδίζει, όλο και περισσότερο, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επαγγελματιών της κατασκευής και της διακόσμησης, τόσο για την οικιακή όσο και για την επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, η δυνατότητα επανατοποθέτησης αυτού του δαπέδου, κάνει ιδανική την χρήση του σε εκθεσιακούς χώρους.


Ιστοσελίδα: www.paraskevopoulos.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΘΗΝΑ. Ηλιουπόλεως 25. Τηλ: 210 7014277 - 210 7018728.




Έπιπλα Σουχλάκης

Έπιπλα Ευαγγελίδης

Έπιπλα Τηνιακός

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

Μελώδημα

Zaffe Greece