Όλα Τα Έπιπλα ... σε μια ιστοσελίδα!


Έπιπλα Σερδερίδης - Επικοινωνία


Έπιπλα Σερδερίδης


Επιλέγοντας την Διαχρονική αξία. Η οικογενειακή επιχείρηση επίπλων Σερδερίδη, μετά από 45 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του χειροποίητου επίπλου, εξακολουθεί να δημιουργεί κομμάτια μοναδικά που εμπνέουν και εκφράζουν την προσωπικότητα όσων τα αποκτούν. Σχεδιάζει και παράγει έπιπλα αριθμημένων σειρών, σε περιορισμένες ποσότητες και μεγάλη ποικιλία σχεδίων ενώ βασικότερη αρχή της εταιρείας παραμένει η άριστη παροχή εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση. Επιπλέον, η εμπειρία της εταιρείας επεκτείνεται και σε εξαγωγικό επίπεδο. Σε αγορές δύσκολες και με υψηλές απαιτήσεις όπως η Ζυρίχη, η Ν. Υόρκη, η Μόσχα και το Τόκιο, εμπλουτίζοντας τη γκάμα του πελατολογίου της και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η επίπλωση των χώρων του σαλονιού και της τραπεζαρίας, αλλά και των πιο προσωπικών χώρων, όπως του γραφείου και της κρεβατοκάμαρας, όταν φέρη την υπογραφή της εταιρείας χειροποίητων επίπλων Σερδερίδη, είναι εγγυημένη τόσο για την ποιότητα όσο και την αισθητική της.

Η εξειδίκευση στη μελέτη και κατασκευή χειροποίητων επίπλων για διακοσμητικές επενδύσεις τζακιών ή καλοριφέρ, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ειδικές κατασκευές αποτελούν ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα της εταιρείας. Η ποιότητα των χειροποίητων επίπλων Σερδερίδη δεν αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Εξάλλου, η εξωτερική ομορφιά έχει μεγαλύτερη αξία αλλά και αντοχή όταν προέρχεται εκ των έσω. Έτσι, με τη χρήση ειδικά επιλεγμένων πρώτων υλών, οι οποίες επεξεργάζονται με τους πλέον παραδοσιακούς τρόπους, από έμπειρους τεχνίτες με εξειδικευμένες γνώσεις, μεράκι και επιδεξιότητα, οι οποίοι είναι μυημένοι στα μυστικά της τέχνης του χειροποίητου επίπλου, το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό.

Ωστόσο, η ιστορία Σερδερίδη δεν τελειώνει εδώ... Η πολυετής εμπειρία και η ευέλικτη οργανωτική δομή της εταιρείας, της επιτρέπουν τη συνεχή δημιουργία και ανάπτυξη νέων μοντέλων, καθιστώντας τα έπιπλά της πάντα επίκαιρα αλλά και διαχρονικά. Υπόσχεση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικό έπιπλο για εκείνον που ξέρει να το αναζητά.


Ιστοσελίδα: www.serderides.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΜΑΡΟΥΣΙ. Λεωφόρος Κηφισίας 128. Τηλ: 210 2813765.




Έπιπλα Σουχλάκης

Έπιπλα Ευαγγελίδης

Έπιπλα Τηνιακός

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

Μελώδημα

Zaffe Greece