Έπιπλα ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 επιπλα | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Έπιπλα Τηνιακός - Επικοινωνία

 
Έπιπλα Mikant Specchio (Σπέκιο) Έπιπλα Ευαγγελίδης Έπιπλα Τηνιακός Έπιπλα Milano de Έπιπλα Studio Casa Έπιπλα Elementi StockParty Έπιπλα Νέα Διάσταση Έπιπλο Μόσχου Systema di Cucina εδώ ΕΠΙΠΛΑ Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe GreeceΈπιπλα Τηνιακός
H εταιρία ΤΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ε. πιστή στις παραδόσεις, κατασκευάζει έπιπλα για εσάς από το 1979 με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, υψηλού σχεδιασμού και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Αντίθετη με τις μοντέρνες τεχνικές της αγνώστου προέλευσης και της φτηνής εισαγωγής επίπλων από το εξωτερικό, η εταιρία Τηνιακός αρνείται να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία και συνεχίζει να παράγει έπιπλα σχεδιασμένα για μια ζωή.

Σε τέσσερις σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, σε Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Νίκαια και στο νέο κατάστημα στην Ηλιούπολη, θα βρείτε δημιουργίες επίπλων στις καλύτερες τιμές.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Τα έπιπλα μας είναι ελληνικής κατασκευής και ελέγχονται συχνά κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να διασφαλιστεί η ποιότητα κατασκευής τους.
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας επιδέχονται αλλαγές αναλόγως με το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Η οργανωμένη παραγωγή και η πάντα ενημερωμένη αποθήκη μας, παρέχει τη δυνατότητα να γίνονται άμεσα οι παραδόσεις χωρίς καθυστέρηση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ: Ο εκσυγχρονισμένος στόλος ιδιοκτητών φορτηγών οχημάτων και το έμπειρο μόνιμο προσωπικό μας, μεταφέρει και τοποθετεί τα έπιπλα στο χώρο σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Τα έπιπλα για περισσότερη ασφάλεια παραδίδονται συσκευασμένα με ειδική μεμβράνη.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ: Τα έπιπλα μας μεταφέρονται και στην επαρχία κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Όλοι οι τρόποι πληρωμής που θα κάνουν την αγορά σας άνετη, χωρίς πιέσεις, ξεκάθαρη και χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.


Ιστοσελίδα: www.tiniakos.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Λ. Βουλιαγμένης 393.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Αγ. Παρασκευής 101.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. Ελ. Βενιζέλου 132.
ΝΙΚΑΙΑ. Π. Ράλλη 169.


TΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ. 210 2794755


Αποστολή ερώτησης
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Θέμα:
Ερώτηση:© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved