Όλα Τα Έπιπλα ... σε μια ιστοσελίδα!


Έπιπλα Τηνιακός - Επικοινωνία


Έπιπλα Τηνιακός


H εταιρία ΤΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ε. πιστή στις παραδόσεις, κατασκευάζει έπιπλα για εσάς από το 1979 με ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, υψηλού σχεδιασμού και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Αντίθετη με τις μοντέρνες τεχνικές της αγνώστου προέλευσης και της φτηνής εισαγωγής επίπλων από το εξωτερικό, η εταιρία Τηνιακός αρνείται να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία και συνεχίζει να παράγει έπιπλα σχεδιασμένα για μια ζωή.

Σε τέσσερις σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, σε Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Νίκαια και στο νέο κατάστημα στην Ηλιούπολη, θα βρείτε δημιουργίες επίπλων στις καλύτερες τιμές.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: Τα έπιπλα μας είναι ελληνικής κατασκευής και ελέγχονται συχνά κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να διασφαλιστεί η ποιότητα κατασκευής τους.
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας επιδέχονται αλλαγές αναλόγως με το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Η οργανωμένη παραγωγή και η πάντα ενημερωμένη αποθήκη μας, παρέχει τη δυνατότητα να γίνονται άμεσα οι παραδόσεις χωρίς καθυστέρηση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ: Ο εκσυγχρονισμένος στόλος ιδιοκτητών φορτηγών οχημάτων και το έμπειρο μόνιμο προσωπικό μας, μεταφέρει και τοποθετεί τα έπιπλα στο χώρο σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Τα έπιπλα για περισσότερη ασφάλεια παραδίδονται συσκευασμένα με ειδική μεμβράνη.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ: Τα έπιπλα μας μεταφέρονται και στην επαρχία κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Όλοι οι τρόποι πληρωμής που θα κάνουν την αγορά σας άνετη, χωρίς πιέσεις, ξεκάθαρη και χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.


Ιστοσελίδα: www.tiniakos.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Λ. Βουλιαγμένης 393.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Αγ. Παρασκευής 101.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. Ελ. Βενιζέλου 132.
ΝΙΚΑΙΑ. Π. Ράλλη 169.


TΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ. 210 2794755



Έπιπλα Σουχλάκης

Έπιπλα Ευαγγελίδης

Έπιπλα Τηνιακός

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

Μελώδημα

Zaffe Greece