Έπιπλα ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 επιπλα | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Έπιπλα Γραφείου Καζαντζίδης - Επικοινωνία

 
Έπιπλα Mikant Specchio (Σπέκιο) Έπιπλα Ευαγγελίδης Έπιπλα Τηνιακός Έπιπλα Milano de Έπιπλα Studio Casa Έπιπλα Elementi StockParty Έπιπλα Νέα Διάσταση Έπιπλο Μόσχου Systema di Cucina εδώ ΕΠΙΠΛΑ Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe GreeceΈπιπλα Γραφείου Καζαντζίδης
H εταιρεία ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλων γραφείου απο το 1982 και σήμερα κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4,000 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν μοντέρνο εκθεσιακό χώρο 1,500 τ.μ., σύγχρονη μονάδα παραγωγής και αποθήκες εμπορευμάτων και πρώτων υλών.

Η εταιρεία ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ είναι κοντά σας για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τον εξοπλισμό του γραφείου σας διαθέτοντας πολυετή πείρα στον χώρο του επίπλου γραφείου.

Η εταιρεία , διακρίνεται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το εξειδικευμένο προσωπικό, τις ανταγωνιστικές τιμές και την σωστή εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ βασίζεται στην ικανότητα των στελεχών της, καθώς παρακολουθεί πάντα τις τάσεις στο έπιπλο γραφείου και επενδύει σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, θέλοντας να ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη και απαίτηση


Ιστοσελίδα: www.kazantzidis.com.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 10o χλμ Θεσ/νίκης - Λαγκαδά. Τηλ: 2310 681046 - 681063. Φαξ: 2310 681063.Αποστολή ερώτησης
Όνομα:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Θέμα:
Ερώτηση:© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved