Όλα Τα Έπιπλα ... σε μια ιστοσελίδα!


Παιδικά Έπιπλα Φατσούλες - Επικοινωνία


Παιδικά Έπιπλα Φατσούλες


Τα καταστήματα ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στους Αμπελόκηπους . Είναι τρία ανεξάρτητα καταστήματα το ένα δίπλα στο άλλο.

Το πρώτο κατάστημα Φατσούλες (Εθν. Αντιστάσεως 17 στους Αμπελόκηπους) είναι διώροφο και περιέχει ρούχα και παπούτσια από νούμερα 17 έως 39. Ο πρώτος όροφος προσφέρεται για αγορές, από τις πρώτες μέρες της γέννησης του παιδιού σας (είναι για μικρές ηλικίες ημερών - 4 ετών ).Ο δεύτερος για μεγαλύτερες ηλικίες (5 εως 13 ετών ). Τα παπούτσια είναι ΟΛΑ δερμάτινα και ανατομικά . Επώνυμα παπουτσάκια αλλά και πιο οικονομικά χωρίς ποτέ να υποχωρούμε στην ποιότητα και την μόδα. Όλα τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια είναι από εκθέσεις μόδας και περιέχουν την προσοχή και την αγάπη των δημιουργών τους . Ρούχα καλά αλλά και πρόχειρα. Ρούχα καθημερινά αλλά και μοντέρνα. Πάντα φροντίζοντας την Ποιότητα και την Μόδα στην κατασκευή τους .

Το δεύτερο κατάστημα Φατσούλες είναι δίπλα στο πρώτο (Εθνικής Αντιστάσεως και Πέρα γωνία στους Αμπελόκηπους). Περιέχει βαπτιστικά και λειτουργεί σαν έκθεση. Είναι ένα κατάστημα γεμάτο με βαπτιστικά κουστουμάκια και φορεματάκια , για τους αυριανούς κυρίους και κυρίες . Προσφέρει πολλές επιλογές για να στολίσετε όμορφα την μοναδική στιγμή της ζωής του παιδιού σας. Επίσης βρίσκεται δίπλα, στο κεντρικό κατάστημα (ρούχων), την μεγαλύτερη ποικιλία σε καλό ντύσιμο για πριν και μετά την βάπτιση , από γνωστές εταιρίες ρούχων και παπουτσιών. Όσο για τους στολισμούς των βαπτιστικών , τους συγκεντρώνουμε με μεγάλη προσοχή από όλα τα μέρη της Ευρώπης.< br>
Το τρίτο κατάστημα Φατσούλες είναι απέναντι και διαγώνια από τα άλλα δύο.( Εθν. Αντιστάσεως 14 στους Αμπελόκηπους).Είναι διώροφο και περιέχει κρεβατάκια , καροτσάκια , προίκα μωρού (σεντονάκια- πάντες - κουβερλί - κουνουπιέρες κ.α.) .Ολα μας τα είδη μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Είναι μια μεγάλη έκθεση που περιέχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την μέλλουσα μητέρα. Αντιπροσωπεύουμε ΟΛΕΣ τις εταιρίες βρεφικών ειδών που υπάρχουν στο εμπόριο. Ακόμα στους δύο ορόφους μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία σε καροτσάκια και μεταλλικά είδη babe.


Ιστοσελίδα: www.fatsulesmoda.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εθν.Αντίστασης 14, Αμπελόκηποι. Τηλ: 2310 725414.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εθν.Αντίστασης 17, Αμπελόκηποι. Τηλ: 2310 725414.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πέραν 52 & Εθν.Αντίστασης, Αμπελόκηποι. Τηλ: 2310 725414.




Έπιπλα Σουχλάκης

Έπιπλα Ευαγγελίδης

Έπιπλα Τηνιακός

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

Μελώδημα

Zaffe Greece