Όλα Τα Έπιπλα ... σε μια ιστοσελίδα!


Έπιπλα Κήπου Ζυμαρίδης - Επικοινωνία


Έπιπλα Κήπου Ζυμαρίδης


Η εταιρεία ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων. Ο ιδρυτής της Γεώργιος Ζυμαρίδης ξεκίνησε την κατασκευαστική του δραστηριότητα το 1945. Η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία της εταιρείας στην ελληνική αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική της πορεία, στη διάρκεια μισού αιώνα δραστηριότητας. Η σημερινή εταιρεία η WOOD WELL Μ. ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε, είναι μια σύγχρονη εισαγωγική και εμπορική εταιρεία που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψει τα έπιπλα εξωτερικών χώρων μία και την τελευταία δεκαπενταετία αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα τα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής πλαστικά έπιπλα εξωτερικών χώρων μεγάλων κατασκευαστικών εργοστασίων του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια η outdoor συλλογή, έχει εμπλουτιστεί με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία ξύλινων επίπλων και επίπλων αλουμινίου, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Μια ακόμη όμως βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο εξοπλισμός των επαγγελματικών μονάδων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, γραφείων. Η παράλληλη λειτουργία της βιοτεχνικής μας δραστηριότητας που ποτέ δεν σταμάτησε, βοηθά τούς πελάτες μας να επιλέξουν εάν θέλουν ειδικές κατασκευές και χρώματα στις καρέκλες και τα τραπέζια που θα μας παραγγείλουν. Τα προϊόντα που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους εξοπλισμούς παραλιών και χώρων πισίνας. Επίσης καρέκλες και τραπέζια πλαστικά, μεταλλικά, ξύλινα και μπαμπού για εσωτερικούς καθώς και για εξωτερικούς χώρους.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τα δει στη νέα ιδιόκτητη έκθεση 1000 τμ. που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 170 & Κηφισού στο Αιγάλεω και εδώ με την ολοκλήρωση της παραγγελίας του θα μπορούμε να λέμε ότι στη WOOD WELL Μ. ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε. αποκτήσαμε έναν ακόμη φίλο

Στην εταιρεία WOOD WELL Μ. ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε εργαζόμαστε για την απόδοση, αξία, ποιότητα για τον πελάτη, προσπαθώντας ταυτόχρονα να έχουμε σαν αντίληψη το προϊόν να φτάνει στον πελάτη όσο το δυνατό πιο οικονομικά. Στόχος μας η καθιέρωση της εταιρίας στην εγχώρια αγορά ως ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των επίπλων και συμπληρωμάτων επίπλωσης μέσα πάντα από τη διατήρηση της σχέσης ποιότητας και τιμής των προϊόντων μας.

Το σημαντικότερο στοιχείο της εταιρίας μας είναι οι άνθρωποι. Όλοι εργαζόμαστε ομαδικά, στοχεύοντας στο να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και να υπερβαίνουμε κάθε προσδοκία τους. Στην παραγωγή, στο εργοστάσιο, στο κατάστημα, στις αποθήκες και στα γραφεία μας οι άνθρωποι της εταιρίας χαρακτηρίζονται απο συνεχή δράση με στόχο τη βελτίωση, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία.


Ιστοσελίδα: www.woodwell.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΙΓΑΛΕΩ. Ιερά Οδός 170 & Κηφισσού. Τηλ: 210 3458883. Φαξ: 210 3424373.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. Θέση Φάκα. Τηλ: 210 5580297. Φαξ: 210 5576295.




Έπιπλα Σουχλάκης

Έπιπλα Ευαγγελίδης

Έπιπλα Τηνιακός

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

Μελώδημα

Zaffe Greece